5 misstag som du behöver för att undvika på din runda världen resan

Home  >>  reser  >>  5 misstag som du behöver för att undvika på din runda världen resan

5 misstag som du behöver för att undvika på din runda världen resan

On april 30, 2017, Posted by , In reser, With Kommentarer inaktiverade för 5 misstag som du behöver för att undvika på din runda världen resan

En runda resan World är en blandad påse med upplevelser. Det finns några saker du gör rätt och det skulle finnas några saker som du just couldnever räkna ut och gjorde fel alltid. Göra misstag är en del av livet och det samma gäller för din resa runt om i världen. Det är helt normalt och ganska vanligt att göra några misstag under resan. Här är en lista över de vanligaste fadäser som vem som helst kan begå, men kan lätt undvikas med precis rätt mängd planering och följa några visdomsord.

 

Saknar din flygresa

Detta misstag måste vara högst upp på listan för eftervärlden skull. Detta är den mest självklara sak att göra på den här planeten, men det har hänt så ofta till en hel del av oss. De säger, sunt förnuft är det mest ovanliga sak och det passar perfekt i detta scenario. Här är en checklista över de saker som du absolut behöver göra för att hålla detta misstag utanför listan.

Flygtider och datum – Ta inte detta för givet – kolla din flyginformation så många gånger du måste. Kontrollera dina biljetter regelbundet. Dubbelkolla datum och tid. Du vill inte jordas för sammanblandning av AM och PM eller ens olika tidszoner. Bekräfta din datum och tider med din RTW agent. Bekräfta från flygbolaget samt. Ingen skada kommer att ske.

Planera i förväg för att gå till flygplatsen – bara ta in på kontot flygplatsen från vilken du flyger från. Läget, avstånd, trafikstockningar, tillgänglighet, tiden det tar att nå flygplatsen och det finns en taxi, buss eller tåg. Nick beslut tid bör hit ut. Planera i god tid för resan till flygplatsen. Nå i god tid till flygplatsen och du är bra att gå.

 

Med stora förväntningar

Det är helt normalt för alla som kommer hela världen att ha stora förväntningar från sin resa. Inte bara från resan, men själva, de människor som de kan komma över, situationer, platser och en hel del annat. Att ta upp utmaningar och höja ribban på alla möjliga tillfälle är en ögonöppnare, men det är viktigt att inse dina begränsningar och att arbeta själv i enlighet därmed.

När du är på väg, är det bäst att vara realistisk och att bara gå med flödet av det. Bara för att uppfylla dina förväntningar från resplanen, det är ingen idé att rusa in i den och kryssa alla rutor i listan över platser. Var realistisk och acceptera dig själv för vad du är och resan skulle vara värt besväret.

 

Ignorera lokala scenarier

Världen är en mångsidig och komplex blandning av människor, kulturer, traditioner, perspektiv och synsätt. Det viktiga är att blanda och anpassa sig till omgivningen runt omkring dig. Lokala scenarier och överväganden påverkar din säkerhet och trygghet och det lönar sig att vara uppmärksam på de små detaljerna på platsen du befinner dig på. Uppmärksamma lokala råd och varningar kostar inte ett öre, men ignorerar det skulle definitivt kosta både tid och pengar. Ingenting är viktigare än din säkerhet när du är på resande fot.

Så om du stöter på en varningssignal som säger inte gå längre än, så borde det förbli. Du vill inte ha fastnat någonstans och väntar på att lösas ut bara för att du ville vara äventyrlig och ignorerade en lokal råd att inte ta det fascinerande men övergivna vägen.

 

överpackning

Det bästa sättet att undvika misstaget att ladda dina väskor är att ha en checklista över de mest väsentliga delar till att börja. Gå konventionella och skriva ner vad du behöver mest. Storleken på ryggsäcken spelar också en mycket viktig roll, så gå till rätta. För din runda världen resan, kan du behöva bära saker för nästan alla väder, årstider och terräng. Det hela handlar om att prioriteringar och de saker som du behöver för att i huvudsak packa innan du startar resan.

Du har alltid möjlighet att köpa när du går beroende på dina behov. Så lämna icke väsentliga sådana ut. Kom ihåg att du måste utföra dina väskor på praktiskt taget varje transportslag – bussar, tåg, färjor, vagnar och vad inte. Så lyfta de tunga och överbelastade påsar kan definitivt vara en mardröm. Men med några noggrann tänkande, detta kan lätt undvikas.

 

Din resa partner

Valet av din resa partner är mycket viktigt. Du vill inte din resa till en mardröm av en upplevelse bara för att du reser med den person som var helt enkelt inte tänkt att vara på resan med dig. Det är desto viktigare eftersom de flesta sannolikt skulle din partner vara tillsammans med dig 24 timmar om dygnet, för months.So, är det viktigt att fråga dig själv några frågor innan du bestämmer dig för att ta steget med din reskamrat. Det finns några saker som du måste vara säker på.

Din kompatibilitet på vägen, de sätt på vilka du reagerar och anpassa sig till situationer dina perspektiv, era stilar av resa och det finns en hel del saker att fundera över. För dig kan det vara resan av dina drömmar, men för andra kan det vara en run-of-the-mill resan. Det är lämpligt att ta ett steg tillbaka i en sådan situation och tänka realistiskt om din resa partner. Ännu bättre, kan det vara en bra idé om du tar en kort resa till känna varandra innan du ger dig ut för tid resor lång.

Några vanliga och grundläggande planering skulle bidra till att hålla dig borta från problem. Men även om du befinner dig i en prekär situation, det finns inget att oroa sig för. Ibland är det mest spännande och intressanta av reseberättelser är de som uppstår ur motgångar och besvärliga situationer. Så njut av denna livsförändrande upplevelse och ta varje ögonblick som den kommer.

Comments are closed.