Turistvänlig Ghana

Home  >>  reser  >>  Turistvänlig Ghana

Turistvänlig Ghana

On maj 5, 2017, Posted by , In reser, With Kommentarer inaktiverade för Turistvänlig Ghana

Touring i Ghana är förtjusande med varma leenden och välkomnande karaktär av lokalbefolkningen gör Ghana en av de populära turistvänliga länder i Afrika.

Huvudstaden i Ghana, Accra, är en annan turistmål att utforska. Medan semestra i Ghana, ta en tur till Accra för att njuta av natursköna stränder, unika och historiska museer och några av de största loppmarknader. Det är intressant och fantastiskt, planera en resa och få en unik smak av Afrika.

För vissa spänning och frossa, betala ett besök i staden Paga som är hem för rädda krokodiler som lever i flera pooler. Det intressanta funktionen är de tämjas, så röra vid dem, mata dem och om du har tur vistelse för ett fotografi med de vilda reptiler.

Njut härliga rätter från Ghana och om du har en söt tand, det finns gott om godis väntar på att reta dina smaklökar. Fufu är den traditionella skålen i det land som består av kassava serveras med soppa och kött eller fisk. Soppor är av grönsaker eller jordnötter. Jollof ris är en annan favorit maträtt bland ghananer som är vitt ris kokt med blandade grönsaker, kött och tomatsås. Frukter som ananas, mango, kokos, organ och bananer lägga till färg till öknen tabellen efter en stor måltid. Gör det Ghana att njuta av en aptitretande måltid och äta för att du orkar.

Kakum National Park är känd för sin långa canopy walk. Ta en promenad och komma in i parken för att observera vilda elefanter, antiloper, apor och andra vilda arter. Mole National Park är populärt för 4WD äventyr, safaris och camping. Njut av ett brett spektrum av vilda arter som bufflar, lejon, elefanter och antiloper. Besök Ghana om du längtar efter spänning och äventyr.

Glöm inte kameran när du tar en tur till byn Nzulezo. Ta fotografier och förundras över de byggnader som är byggda på styltor. Miljö by ‘Sognaayilli’ är en fantastisk semester plats för turister att smälta in med lokalbefolkningen. Tillbringa dagen och njuta av en dag med ghananer njuter av sin livsstil och kulturella värden. Ät, drick och andas med dem för en fantastisk tid och för en inblick i en del av Afrika.

Den massiva Lake Volta är ett måste se attraktion. Missa inte det eftersom det är den största konstgjorda sjön vid ytan. Annars betalar besök kustområdena i Guineabukten erbjuder världsklass kuster och vackra stränder. Gamla fästningar, museer och bäst bevarade regnskogen kan avnjutas. Även i kustregionen, ta chansen att besöka huvudstaden Ghana.

Om du vill koppla av, är Ghana perfekt med sina naturreservat och ekobyar. Jobba på solbrännan på natursköna sandstränder i huvudstaden sträcker sig längs kusten. Söka äventyr och spänning, och sedan vara beredd på en resa till nationalparker och regnskogar. Crave att prova unika ändå afrikanska delikatesser som Ghana har fått några av de bästa rätter att tillfredsställa dina smaklökar.

När någon tänker på att besöka en afrikansk destination, Ghana dyker upp för sina vänliga människor, kustnära stränder, nationalparker, safaris, museer och läckra rätter. Det är ingen tvekan om att Ghana är ett populärt turistmål i Afrika.

Comments are closed.